Támfal szigetelés

A kerti támfalak készítésénél fontos nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő szerkezet kialakítására. Hiába a megfelelő tervezés, ha az alkatelemeket nem a megfelelő módon állítják elő. Mindig ügyelni kell a megfelelő illesztésekre és szigetelésekre, hogy a későbbiekben ne alakuljanak ki hézagok.

A nem megfelelő szigetelésnek köszönhetően a növényzet a víz utat tud törni magának és ezáltal károsodni tud évek múltával a támfal rendszer. Nem egy egyszerű folyamatról beszélünk, hiszen minden apró részletre ügyelni kell kivitelezéskor.

Ne bízza kezdő, kísérletező emberekre ezt a munkát. Válasszon minket és egy biztos megoldás lesz, ha a támfal szigetelés lesz a feladat. Kollégáink sokéves tapasztalatának köszönhetően egy rendkívül precíz és megbízható munkát hoznak létre. Mindenképpen a maximális elégedettség a célunk, melyet a minőségi termékek alkalmazásával és a legprecízebb kivitelezéssel érünk el. Mi tisztában vagyunk azzal, hogy az idő az egyik legfontosabb tényező és pontosan ezért mindig ügyelünk a határidők betartására.

Elsődleges szempont, hogy ha van egy minőségi munka akkor az időben készüljön el. Nyilvánvalóan nehéz feladat összehangolni a rengeteg beszállítót, de nekünk ez nem jelent kihívást. Az évek alatt kitapasztaltuk a számunkra legmegfelelőbb beszállító partnereket, aki szinte minden helyzetben időben tudnak szállítani.

Így nem egy bizonytalan határidőkkel kalkulált végeredményünk lesz, hanem egy időben pontosan meghatározható kivitelezés.