Cégünk palettájáról nem maradhat el a térkövezés szolgáltatás sem. Számunkra nem akadály egy viakolor lerakása. Szánjon kis időt a kövek és formák kiválasztására, hiszen a ma elérhető széles termékválaszték lehetővé teszi az ingatlanja számára legjobban megfelelő designt. Számos formát és mintát ki lehet találni ezeknek a köveknek kapcsolódásával. Egy megfelelően lerakott viakolor együttes csodákra képes, ha az ingatlanja kinézetét szeretné feljavítani.

Ehhez a munkához egy relatív egyszerű munkafolyamat tartozik, viszont a megfelelő térkövezés alapja a pontosan kialakított földmunka. Csak és kizárólag profikra bízza ezt a folyamatot. Egy körülbelül 100 négyzetméteres felült lerakása körülbelül egy hetet vesz igénybe megfelelő csapatmunkával és egy időtálló stabil rendszer lesz a végeredménye. Amennyiben ezt saját maga szeretné kivitelezni, úgy ez az idő több mint a négyszeresére is nőhet, nem beszélve a tartósságról.

Egy jól megalapozott tükörrel gyakorlatilag hosszú évtizedekig élvezhetjük a térkövezés nyújtotta funkciókat. Nem fog megsűllyedni pár év után sem, ha megfelelő szakemberekkel végezteti a munkát. Kerülje el az utólagos javításokat és pótlásokat, bízza profikra a viakolor lerakását.

Ha minket választ garantáljuk, hogy egy szép és tartós eredménye lesz a munkánknak, melyet akár hosszú évtizedekig élvezhet majd zökkenőmentesen. Nem kell tartania az esetleges földmozgásoktól vagy esőzésektől, ha megfelelően van installálva a tértkő rendszer akkor biztonságosan tudja majd használni minden időjárási körülmény mellett. Cégünk számára a térkövezés nem újdonság, gyakran kérik tőlünk kapubejárókhoz és kültéri parkolókhoz.